חברתנו מתמחה בטיפול לתיקן הגרמני למסעדות עם התחייבות ל100 אחוזי הצלחה!
פנו אלינו עוד היום ותגידו שלום לתיקן הגרמני אצלכם בעסק.
חברתנו מבצעת טיפול שוטף למסעדות אחת לחודש ללא הגבלה למספר הביקורים תוך התחייבות מלאה לעסק נקי ממזיקים.
חדש! מבצעים מיוחדים למסעדות ומטבחי מזון.
אנו מבצעים הדברה ירוקה למסעדה במהלך יום העבודה מבלי לפגוע בטיפול השוטף של המסעדה.
לקבלת הצעת מחיר ללא התחייבות אתם מוזמנים להתקשר. 050-2282912
או ליצור קשר דרך האתר שלנו (צור קשר).
אתם מוזמנים לעשות לנו לייק בעמוד הפייסבוק שלנו וליהנות מ10 אחוזי הנחה נוספים
לחצו (כאן) למעבר לעמוד הפייסבוק שלנו.
טיפול שוטף למסעדות
מסעדות מהוות פן עסקי הפועל במשך שעות רבות. כאשר שעות הפתיחה שלו מגוונות ומשתנות כאמור, ממסעדה למסעדה. מסעדה מהווה מקום העוסק במזון וככזה הוא אמור להיות נקי ומתוחזק היטב לרבות נקי ממזיקים על שלל סוגיהם. משרד הבריאות מקפיד על הגיינה במסעדות ואף שולח מפקחים מטעמו לבדיקה של ניקיון המקום, הן מבחינת המזון וטריותו והן מבחינת מזיקים בלתי רצויים.
פתרונות יצירתיים
בעבר נהוגה הייתה השיטה לפנות את המסעדה לימים מספר, דבר שמהווה מטרד לקהל הלקוחות וכן גרימת הפסדים כספיים רבים לבעלי המסעדה. כיום-אין בכך כל צורך, חברתנו עובדת בשיטות חדשניות עם מתן פתרון אמין וארוך טווח, יעיל ועם מינימום רעלים או חומרים מזיקים אחרים. אנו עובדים בשיטה כזו שמאפשרת הדברה במהלך היום מבלי לפגוע בתפקוד השוטף של המסעדה. חברת אלעד הדברות עושה אבחון נקודתי של המזיקים הלא רצויים ומבצעת טיפול נקודתי בבעיה מבלי להציף את המסעדה ברעלים ובריחות לא נעימים, שעלולים לדחות את הסועדים.
סוגי מזיקים נפוצים
המזיקים העיקריים במסעדות הנם הנמלים והתיקן הגרמני, אלה חובבי מזון מושבעים ומגיעים בהמוניהם למסעדות במידה ולא ממגרים את התופעה במהירות וביעילות. במסעדות ישנם המון פינות נסתרות הנחשבות ל”אידיאליות” בעבור התיקן הגרמני. אך חשוב לציין, כי במידה ונעשית הדברה בזמן-התופעה חולפת. כמו כן, יש להקפיד על טיפולים שוטפים של פעם או פעמיים בחודש בכדי למנוע את חזרתם או הופעת תיקנים חדשים.
החומרים שאיתם חברת “אלעד הדברות” עובדת עומדים בתקנים המחמירים ביותר של משרד הבריאות ומותאמים באופן ספציפי לתחום המסעדנות והמטבחים.
תיקנים ונמלים נחשבים למפגע בריאותי חמור ביותר. במקרה של ביקור פתע של משרד הבריאות בו יתגלו מזיקים כאלו או אחרים, למשרד הבריאות הזכות לסגור את המסעדה ולפרסם אותה כמסעדה בלתי ראויה לאנשים לסעוד בה. למעט מהנזק הכלכלי שייגרם לבעל המסעדה, שמו יהיה בטח ומבוטל בשוק המסעדנות. גם אם יתקן את המעוות תמיד תיזכר שם המסעדה ככזו שאינה כשירה מבחינה תברואתית לקהל הלקוחות.
לחץ כאן לחזרה לדף הבית